Monopol?

Tror det är dags snart igen eller vad tror du Loglady *skrattar högt*. Ni måste ju ha haft tillräckligt lång tid på er nu att träna.... ;)




Vad gör man....

....när ideerna tagit slut och skrivarlusten försvunnit????


Plugg och godis....

Japp... det är lördagkväll och vad står på schemat denna trevliga kväll????? Jo... skriva en analys och tolkning av elevers talförståelse! Hur roligt detta än nu låter så skulle jag vilja göra nått helt annat... som umgås med någon (tex Loglady) jag inte träffat på länge, men jag har iaf köpt hem lite godis att trösta mig med. Nä, nu ska jag väl fortsätta så jag blir klar nångång..

Äntligen kan jag pusta ut.....

Så nu är jag inflyttad och uppackad :) Jag och sonen trivs och han har redan hittat nya kompisar här i området. Sedan flytten har jag inte sett honom mycket för han vill bara vara ute och leka eller cykla och upptäcka den nya miljön. Ja som sagt flytten gick helt enkelt smidigt tack vare goa vänner som ställde upp och bar och stuvade in kartongerna (och det var inte bara en...). TACK ALLA SOM HJÄLPTE TILL!!!!!



image18
Hade inflyttningsfest i lördags... Av alla jag bjöd in så blev vi fem till slut, vi började kvällen med en god middag bestående av tacopaj, sallad, god måltidsdryck och vitlöksbröd sedan forsatte vi med att rigga upp Ps3'n som en av gästerna släpat med sig... Trodde inte det va sant när det inte funkade på min TV, jajaja... för att göra en väldigt lång histora av kablar hit och dit kort så blev det att vi flyttade inflyttningsfesten till Bergsåker... Hehe.. vad gör man inte för att få spela gituar hero *hur det nu stavas* !!!! Dessutom föll det sig så illa att lilla jag tyckte detta spel va så roligt att jag måste hyra hem det för att höra vad sonen tycker...

Det var ett tag sedan jag skrev nått här men nu när internet har börjat fungera igen ska det bli andra bullar. Appropå bullar så har jag äntligen hittat receptet på dumlekakorna som jag letat så länge...

Tack och god natt!



RSS 2.0