Jaha.. vad göra?

Sitter på jobbet o funderar på vad jag ska hitta på... känns som jag skulle gjort mer nytta av att vara hemma o fortsatt min pyntning.. :D Får främmande imorrnkväll av min älskade kusin/syster, ja hon är mer som en syster än som en kusin då vi i stort sett vuxit upp tillsammans.
Jag hade tänkt att vi skulle baka peppisar o dricka glögg men jag kommer inte hinna att göra någon deg *suck* så isf får det bli en köpesdeg... men de är inte lika goda tycker jag. Fast jag vill ju känna doften av nybakade peppisar, undra om jag inte har nått kanelljus kvar från förra julen... hmm... för de luktar lite samma sak hehe.. kan ju alltid köpa färdiga oxå haha.. jaja.. får se hur det blir, ska ju jobba hela dan imorrn oxå så jag kommer att vara lite halvtrött.

Har hört mig för om hon inte kunde klippa mig oxå, det kunde hon så jag kommer att bli snaggad igen :D inte illa tycker jag då mitt hår är i stort behov av en dejt m en sax *s* tror jag kommer att bli ganska korthårig denna gång, om jag inte ber henne göra en Britney på mig... haha... Ska även be henne färga mitt hår, ja det som blir kvar, i någon rolig ny färg. Vad tror ni om blått??? Grönt brukar det kunna bli trots mina försök att det inte ska bli det, så jag vill testa ngt nytt denna gång.

Äntligen adventshelg

Nu har den äntligen kommit.. Så som jag har längtat.. Tog redan i förrgår fram stjärnor och ljusstakar, satte givetvis upp dom oxå hehe.. Jag jobbar som en gnu dessutom, så.. så här sakta som det gått att pynta, har det nog aldrig gjort nått annat år... Gardiner o dukar som ska strykas, bytas ut mot de som varit där. lamporna som är bortplockade som jag inte vet vart jag ska ha nu under tiden :S O konstigt nog sölar man ner o det måste ju dammsugas o torkas golv igen.. (fast det behövs ju iaf m jämna mellanrum) Men änligen efter två förmiddagar börjar det likna nått, även om det inte alls är klart än. Ska fixa iordning en pepparkaksdeg ikväll när jag kommer hem från jobbet så jag kan baka lite peppisar i helgen o dricka glögg o lyssna på julsånger =D MYYYSPYYYYS!!!!

Anki!

Hittade en låt.... tror du kan tycka om den :D det gör jag ;)


Divide - Disturbed

Gud så kul

Hela dagen har varit full med komplimanger. Allt ifrån att jag har gått ner mkt i vikt till att jag har ögon som "tindrar". Detta är alltid lika roligt när det händer *ler* 

Det enda som grumlade min lyckliga tillvaro var när min älskade kära syster sa..... har du krymt?? O hon menade inte som alla andra att jag gått ner i vikt utan hon tyckte jag va kortare än vanligt... MEN min kära syster hade sina ytterskor på sig! Inte konstigt att jag blev kortare.. Hmmm... Jaja.. jag älskar dig vad du än klämmer ur dig... hehe..

Till en speciell person

James Morrison - You Make It Real


Du vet vem du är.. du som gör att jag ler ett fånigt leende hela dagarna ;)

Pulkåkning på elitnivå

Idag ska Sonen o jag kasta oss utför i pulkbacken.. Vi ska göra allt för att se så proffsiga ut som möjligt... hehe.. Berättar inte vart vi ska för vi vill nog köra denna premiär för oss själva o träna upp proffsigheten iaf lite.




Vi kommer att åka nått liknande nr 2 och 3. 

En ny kille!

Jag har fått låna en liten sötnos :D Det är alltid roligt att ha sällskap på prommisarna.. Men ibland vill vi lite olika saker Nilo o jag hehe... fast det gör inget.. för jag är starkare i min vilja. *s* Söt är han iaf..





Vila i frid Titti! Vi saknar dig...

Titti o Sonen, Tittis sista kväll


Dagen efter

Igår spelades det spel så det blidde ingen utgång. hehe.. vi hade riktigt roligt :D


Party

Jag har fest.. eller jo.. så är det.. vi ska ut på Bishops senare... eller O'learys.. får se vilket det blir... Jag har fördelen att det är jag som bestämmer! Hehe... sånt är alltid roligt :D Återkommer med fullständig information haha... eller??

En ledig dag

O jag har absolut inget som står på mitt att göra hemmaschema :D Känns konstigt att ha gjort alla måsten o bara kunna få vara ledig... Ska ta mig utanför dörren o ut i det fina vädret.. Bara njuta av att vara ledig. Hmm tar nog en sväng förbi affären o inhandlar lite ingredienser till både bakning o en god köttgryta..

Solsken ute o i sinne

Japp.. nu har jag varit ute på prommis... sååååå skönt! Solsken o inte spec kallt heller.. men så had ejag pälsat på mig som om det vore -20 haha...

Men jag såg några saker som faktiskt är liiiiite typiska för män. (tar du åt dig kanske jag kommit åt en öm punkt! ;)  )

En pappa skulle sladda med barnvagnen.. men det han inte tänkte ens en LITEN tanke åt är att det inte GÅR att göra det på en grusplan.. vagnen välte o gjorde en riktig volt! Japp med barnet i!!! Sen nästa herre.. stod o pinka.. inte långt ifrån där alla vi som va ute gick förbi o kunde se det mesta som visades haha... vad tänkte han på???  Den tredje kunde inte göra upp eld till sin fru hehe... men det borde ju iaf ingått i grundkursen ;) Lite gentleman måste man som kvinna låta mannen vara hihi..



Guitar Herokväll

Igår spelades det för fulla muggar här hemma... På hög volym dessutom (stackars grannar, vi tog ju inte varje ton direkt).. hehe.. Monette hade aldrig spelat förut men lärde sig rackarns snabbt :D Erik hade spelat men med handkontrollen.. Han tyckte inte alls att det va lika roligt med gitarren hihi.. så det slutade med att det va Monette o jag som satt o rockade tillsammans.. hon va lika såld som jag efter min första gång. Jag fick spela på hard för att det skulle bli lite roligare :D svårt men jäkligt roligt. Haha..

Idag är det så härligt väder att jag tror jag ska ta mig en riktigt lång prommis runt sjön o runt en gång till... :D

RSS 2.0