Jaadu...

Har inget alls egentligen att skriva om, har bara legat förkyld och supertråkig hela helgen. Träningen gick bra iaf i onsdags... fick inte spec mkt träningsvärk heller :D Trodde jag skulle vara totalt orörlig dagen efter.... Testade att "gå" i en sån där crosstrainermaskin och orkade inte ens fem minuter *haha* o jag som trodde jag ändå va hyffsat halvtränad efter alla mina långprommisar.. jag känner mig lurad! Trodde för en sekund att det va samma som att vara på promenad *asg* Det tror jag inte längre!

Nu ska jag och min förkylda kropp sova...

Spik i fingret

Vi, jag och Sonen, va till doktorn idag... inte för spiken i fingret utan för att det va dags för den årliga kollen.. Han hade gått upp som han ska och växt sju cm på ett år :D inte konstigt att kläderna ser små ut ibland haha...
Men iaf så när vi kom dit och väntat, som man konstigt nog alltid får trots att man har en tid... så kom sonens doktor och hämtade oss. Sonen visade doktorn sitt finger, ja alltså fingret där spiken gick rakt igenom, doktorn blev lite skärrad men insåg snabbt att detta bara va en skämtpryl *s* han tyckte detta va såååå kul att han ville att sonen visade upp detta för några sköterskor som stog i korridoren.... Samtidigt som sonen visade sitt finger m spiken igenom så sa han att de måste skynda sig att ta ut den.. att det va bråttom!! De blev jätterädda... Och doktorn njöt... hahaha.... Vi har en doktor med humor!!!! :D

Sen efter detta så for vi och köpte ett par skrillor till sonen, de ska ju ha sånt i skolan... o tydligen ska de åka nästa vecka redan... så.. VART kan man få de slipade???? NÅN som vet???

Glasen... blev oxå inhandlade :D så nu har jag matchande glas i två storlekar! Nice!

Imorrn gäller det... Gruvar mig lite faktiskt..

Träning

Idag har jag varit på orkopeden och aktiverat mitt passerkort så jag kan komma in där när jag känner för att träna, vilken tid på dygnet som helst.. Hmm.. kanske inte har sååå stor lust mitt i natten men ja.. ni förstår vad jag menar.. Ska dessutom få en genomgång av redskapen på onsdag. Vilket innebar att jag nu va "tvingad" att inhandla nya träningskläder :D Köpte mig ett par svarta byxor o en vit o en svart tröja.. Alla måsten har ett måste efter sig så jag blev tvingad att prova dessa nu när jag kommit hem... Snyggt måste jag säga hihi... Iväll har jag inte nån större lust att varken träna eller ta mig en promenad... men så visar stegräknaren på 15213 steg.. så att jag sitter nöjd o belåten i soffan ikväll... har jag inget dåligt samvete över ;)

Köpte även nya glas på ikea... känns skönt att kunna få byta ut mina gamla som nu håller på o går sönder ett efter ett... O naturligtvis så kommer ett MEN.. Skulle även köpt de som va lite större... såå.. imorrn blir det en sväng dit igen. 



Så här ser de ut... mina nya glas

Japp... så är det

Jag sitter på jobbet.. igen.. som vanligt... vi har lugna gatan här. Ingen anstormning på porten alls. Så jag kan konstatera att de patienter som finns här har det ganska bra :D Fast vad vet jag?!? De kanske tycker att de får fööööör mkt uppmärksamhet oxå hehe... men då kan man ju svara: bättre det.. än att inte få uppmärksamhet alls!

Iaf så va sonen o jag ute i pulkbacken igår när jag kommit hem från jobbet. Hur kul va inte det då!! Vi skrattade så vi tjöt när vi flög ner för backen.. sen att en sväng nerför backen slutade med att vi vurpade o körde över sonens fot verkade inte göra så mkt alls. Han va snabbt uppe o sprang upp för backen igen, hade det varit nån annan gång så hade han knappt kunnat gå på en vecka haha.. men nuuuuuu...... kändes det inte alls tydligen. Vad gör man inte för ett pulkåk????

Ska ta mig till Birsta imorrn... MED BUSS! Japp.. Kakan är nu ute ur mitt liv *snyft* Men det är tur att det går så många bussar dit att det inte gör så mkt alls :D (försöker intala mig själv att det inte är så farligt att vara utan bil, gratis motion osv..) JA jag ska erkänna att lite sorgligt känns det trots allt att inte ha en bil man haft ensamrätten på i fem år.
Men nu ska jag inte sitta här o slöa mer, utan nu ska jag vara lite social med mina kollegor.... o ta en kopp te hihi..

En gammal goding ;)


Nytt år... nya försök

Sitter på jobbet igen.. Har ett ganska lugnt arbetspass.. så.. so far so good hehe..

Hoppas att ni alla har haft ett bra nyår o att det gått lugnt o glatt tillväga. Vi hade det roligt o glatt.. väldigt blött visserligen.. kikade på film vilket grannarna säkert inte tyckte om då basen gjorde att vi nästan satt o hoppade i soffan *asg* Kan ju tänka mig hur det lät hemma hos dom... Filmen va säkert bra.. tittade inte så mkt på den alls.. satt mer o skvallrade m Monette. Ja gumman.. detta gör vi om.. men med lite mindre av det blöta nästa gång hihi...

Nä nu ni.. ska jag äta lite middag! Magen kurrar o vill ha mat..

RSS 2.0