Jahopp...

Har fått min allergispruta o mår nu mkt mkt bättre.. kan faktiskt vara ute utan att ha tagit hela kittet av tabletter, nässpray o ögondroppar. Ögonen är inte ens röda elr uppsvullna längre, o i morse kliade jag i dom utan att det hände nånting :D ja det slutade att klia förståss.. tjohoo! *s*

Idag är det sista April. Vi ska nog grilla men nån brasa vet jag inte om jag orkar med. Va iaf ute på morgonprommis med sonen till skolan, gick vidare o sa hej till mamma på vägen hem :) Fick mig en kopp te o lite skvaller.. not bad.. Sen när jag gick hem så såg jag något väldans fint o tog dumt nog inte upp min mobil för att ta ett kort (detta är ju en av anledningarna till just denna mobil blev inköpt - kameran) jaaja.. det va iaf en björk som det började knoppas på.. jättefint va det o nu får ni gå ut själva till närmsta björk om ni vill se detta hehe..

Nu ska jag se om dammsugaren startar o är sugen på att få äta några dammråttor... inte för att jag egentligen orkar eller har lust men det måste helt enkelt göras.. såna här gånger skulle det varit bra att ha en sambo!

Sonen va en riktig gounge nu på morgonen.. han hade klätt på sig o bäddat sin säng innan jag ens han säga nått till honom.. o inte ett ord om att han va "tvungen" att GÅ till skolan heller utan bara solsken! Åhh.. vad jag älskar såna dagar!!
Hungrig börjar jag bli oxå.. hmm... kanske jag ska äta lunch innan städningen ;D

Vår!

Idag har jag varit hundvakt o det innebär ju att man måste ge sig ut på promenad :D Jag tycker ju om att vara ute så det är bara härligt att få ytterligare en anledning till att gå ut. Mollan o jag började att gå strax efter ett o kom hem efter tre... skönt skönt.. nästan så jag känner av lite träningsvärk i magen *ler* gick o höll in alla valkar så det är nog inte så konstigt att det känns nu två timmar senare haha..

Har ju säkert som precis alla andra upptäckt att det är vår ute! Min upptäckt gjorde jag redan för nån vecka sedan när jag en dag vaknade o såg ut som om jag hade varit i slagsmål med röda svullna ögon o en näsa så täppt att jag knappt fick luft *s* Fick så lov att leta fram delar av förra årets lager av medikamenter... allt för att försöka få se så normal ut som möjligt igen hehe.. men tyvärr är det svårt att komma dit har det visat sig när man börjar försent.... ringde vår kära vårdcentral iaf o beklagade mig över detta dilemma med att inte medicinen fungerar som den ska o sa att jag vill ha recept på sprutan jag brukar kunna ta när det är så här... o fick till svar att den har man slutat ge!! jag blev ett stort frågetecken iaf... o sen eftersom jag inte va listad på denna vårdcentral så skulle jag ringa den gamla... sagt o gjort.. ringde då bara helt enkelt o beställde receptet via telefonsvarare.. :)
Men det finns faktiskt fördelar med våren oxå.. allt är inte pest o pina *s* Det är väldans härligt när det börjar komma fram knoppar o det gror till höger o vänster... Att få sitta i solen är inte heller så dumt... Jag njuter trots allt!


Har en paus!

Sitter o har en paus i  vår tjejkväll.... Hur tänker nog du nu! Jo det är så att min vän har åkt iväg en sväng *s* hoppas hon hittar mer vin ;D vi har ätit gott o spelat guitar hero.. ett spel som håller fortfarande!! Älskar att spela One med Metallica. Det är en av de bästa låtarna som gjorts tror jag. Nu kommer hon tillbaka så nu ska jag vara en trevlig värdinna :D

Jag har dammat av en gammal goding

Denna låt har fått en helt ny innebörd för mig de senaste dagarna *ler* Inte nog med att den är bra o håller måttet fortfarande, den har nu även stigit i graderna! Så därför tillägnar jag den till den person som gjort den till vad den är idag..... ;)



Första April

Vaknade idag av telefonen (Jaa min nya snygga som inte köptes via internet), det va sonen som ringde för att skoja med mamma. Han sade att han skulle till Stockholm och gå på Grönan... Men sa jag.. det är ju inte öppet nu heller! Nä okejdå.. men jag ska iaf till Stockholm o vara där hela veckan.. OK sa jag lite skeptiskt... April april!! hörde jag från andra änden :D :D vaknade gjorde jag iaf av en häligt go röst.

Telefonaffären slutade med att jag köpte den här i stan. De hade slut på den jag ville ha tyvärr. Hade bestämt mig för en i silver o de kunde skicka en i svart... Nej tack sa jag då! Men måste säga att jag är väldans nöjd med både telefon o kameran i den :) Nu kan jag äntligen ta kort när jag vill o det syns vad det ska föreställa! *ler*

RSS 2.0