Insnöad..

...o det beror inte på snön som fallit idag hehe... utan det är för att jag kan inte släppa tankarna ifrån mr Handyman.. Bilden sitter som etsad på min näthinna. Ryser o jag fattar inte vad som hänt.. hihi... Längtar efter dig...

Lycka...

Idag är jag extra lycklig, tom lite mer än igårkväll.. om det nu skulle kunna vara möjligt. *ler* Hmm.. jaajaa.. jag ska berätta ;) Jag ska få vara kvar på jobbet året ut.. Iiiihaaaa!!!
Sen igår så fick jag fikabesök... vi skulle ju "bara" se på bonde söker fru... slutade med Gray's oxå hihi...

I LOVE....

Skillet - Looking For Angels


Today

Detta år o denna dag så har jag födelsedag som är extra låååååång.. fick en hel timma till att bli äldre på hehe... tänk vad jag ska hinna äta mkt tårta idag... ;)


En ny tidsålder

Jag har gått in i en ny tidsålder.. inte för att födelsedagen närmar sig med stora steg utan för att ikväll är sonen på sitt första disco! Han va väldans nervös o spänd.. men på ett sånt där roligt fjärilarnaimagensätt.. känns konstigt att lämna bort han så här på en fredagkväll hehe... nu dröjer det inte länge förrän han kommer hem från åkturen med moppen eller ännu värre bilen... hihi.. 

En ny kropp

Jag vill ha en ny kropp.. eller ja inte riktigt då.. utan skulle vara roligt att få ha en egen personlig tränare o nån som lagar nyttig mat anpassad till bara mig.. hehe.. o sen skulle jag nog göra som Britt- Inger Spjut o näcka jag med ;) Men alltså kolla in hennes nya video.

Ja.. sen är det klart att jag vill att nån även retuscherar videon.. så alla övriga skavanker försvinner oxå...

Konstigt tycker jag...

Jag va o handlade på Ica Bergsgatan igår... behövde mjölk bland annat.. men den enda mjölken som fanns va från arla!?! Att de inte har milkos mjölk fattar inte jag.. Kan ju inte vara bra att hålla på o köra mjölk hit från södra Sverige när det finns ett lokalt mejeri!! Känns inte lika konstigt längre att våra bönder blir färre...


Trött

Det är precis vad jag är på att ha huvudvärk varje dag... vaknar med den.. den sitter i hela dan o blir tom värre (trots medicin) ... o sen somnar jag med huvudvärk! Orkar inte göra nått alls.. vill bara gömma mig under täcket o hoppas på att det nån gång ska bli bättre.. även om det inte känns så nu! Sen är det den onda cirkeln jag hamnat i... vill o orkar inte äta pga huvudet.. men får mer ont av att jag inte äter mat... *suck* Nä.. nu ska jag gräva ner mig nånstans...

Köket är klart!

Japp.. äntligen.. eller egentligen var det klart redan i fredags.. men idag har jag fått upp en tavla o andra gardiner än de som är på bilden.. tyvärr inte lila utan blev ett par i rosa som jag hade hemma redan. Handlade nya gardiner i natt i min dröm :D inte illa alls.. de passade till duken o allt haha... kommer inte ihåg hur de såg ut bara...men snyggt va det iaf.


Innan va köket i en hemsk grönfärg


Inte riktigt klart än...


Här är det klart! men nu med tavla på väggen o rosa gardiner...




Personligt

Jag ska för vad jag vet första gången vara riktigt personlig...

Jag har ju nämligen kommit på att jag är väldigt skadad... har en väldigt stooooor rädsla för att komma någon nära, börjar alltid att fundera på vad det är för fel när allt egentligen är som bäst... Har ju dessutom kommit på att jag flyr fältet oftare än jag tar tag i saken då jag faktiskt trots allt vet att jag är så här knäpp... Menar bara att det enda jag önskar är ju att få ha ett vettigt o ett nästintill normalt förhållande med någon som behandlar mig på det sätt jag innerst inne vill bli behandlad. Vet att dessa hjärnspöken är sviter efter mina tidigare förhållanden o att jag säkerligen beter mig på ett konstigt sätt, bara för att jag är van att bli behandlad på ett sätt än vad jag blir just nu. Men det är väldans svårt att skaka av sig ett gammalt invant sätt att vara på o börja bete sig på ett nytt skrämmande o ovant sätt... hjärnspökena skriker åt mig att jag ska sluta att slappna av o börja vara mitt gamla jag igen...
Vill ibland bara slå mig själv i huvudet så tankarna  försvinner (fast jag gör det inte).  Har ju i mina tidigare förhållanden varit med om lite av varje.. har nog täckt upp ett brett spektra med allt ifrån våldtäkt till svek (har tackolov aldrig blivit slagen iaf). Men mest har det varit otrohet o svek,  och osäkerhet i o m att personen i fråga inte velat binda sig, inte vetat vad han velat överhuvudtaget och inte talat om nått för mig. Tror att känslan av att inte veta hur den andra personen känner eller att inte veta vart man står är en av de jobbigaste känslorna som finns, för efter ett tag kommer känslan av att inte vara nått värd alls..
I ett annat gick före detta flickvännen före mig... jag fick passa barnen när han for o hämtade henne om hon varit ute på krogen och missat bussen hem... Så nu blir jag alldeles stel i hela kroppen om någon ens nämner sitt ex, o det måste de ju få göra... finns ibland anledningar till det...
JA.. jag är skadad! Jag vet! Men jag behöver iaf massor med tips om hur jag ska göra för att få bort alla hemska tankar så jag bara kan börja njuta av situationen!!! O utöver alla tips jag tacksamt tar emot... behöver jag tid... tid till att få smälta allt bra som trots mina idiottankar händer mig...

En underbar dag

Nu på morgonen ringde min underbare bror o frågade vad jag saknade för grejer till min renovering o om jag hade köpt färg... o så kom han hit med det jag inte hade... I LOVE HIM! Så nu har jag så mkt färg att jag kan måla om i vardagsrummet oxå *lycklig* Har även fått lite tips från coachen om hur jag ska måla hörnet i köket så det ska bli så snyggt som möjligt hihi... så snart... snart... kan jag bjuda hem folk igen :D


Alla behöver inte göra allt på riktigt

Ibland blir det bättre när man fuskar lite haha...

spackelspadar o annat krafs

Inser nu när jag väl satt igång med målandet att jag inte har en enda spackelspade kvar... :S De måste försvunnit i flytten.. Så nu har jag kommit på att eftersom det inte är världens största hål i min vägg så kan jag offra en smörkniv haha... får se hur det går. Men mitt resultat även med riktiga verktyg brukar behövas att slipas efter så... kan ju inte bli värre.. hehe..

Grått... mörkgrått

Jepp... har inte mkt att säga idag alls... förutom att det blir en väldigt mörk grå färg vid namn anis i köket.. Snyggt snyggt.. Vad tror du om lila gardiner till vita väggar o en grå fond?? har sett en sån snygg lilafärg på ett par panelgardiner på hemtex.. o sen har jag sett tre lila tavlor på ikea som jag vill ha.. Oj vilken tur jag snart fyller år! kan ju önska mig både gardiner o tavlor i present :D O nu.. tillbaka till penseln.

Kärlek

I dagens horoskop stog det: Kärleken lever verkligen upp idag. Intensiva känslor och mycket romantik är dagens melodi. Fånga dagen!

O jag som är sjuk o ligger på soffan... hur ska detta gå till??

Sagor för vuxna

Jag har varit på Sidsjö trädgårdscafé ikväll o lyssnat på berättelser samtidigt som vi åt ostbricka o drack vin :D Det har varit en helt otrolig kväll.. Ju mer mörkret föll utanför.. desto mysigare blev det inne. De som berättade historierna va jättebra... de berättade med inlevelse och turades om med varandra berättelsen igenom.. :D


Glädje trots regn

Idag har jag en riktigt skön slappardag :D Har inte fått mkt gjort alls.. sitter mest o tänker på telefonsamtalet jag fick på morgonen.. Det värmde mitt hjärta, har saknat din röst.

Men jag tror att jag måste komma tillbaka till verkligheten o göra nån liten nytta idag haha... Behöver handla lite oxå men gruvar mig för att sticka ut näsan i regnet... såg ut som en nybadat katt igår när jag kom in efter att ha hämtat sonen på skolan hehe.. han tog till o med ett foto.. så jag har bildbevis på det ;)


Mitt horoskop

Läste detta idag... o det gäller alla skorpioner :D


Dagshoroskop - onsdag 1 oktober

Månen i ditt tecken gör att folk lägger märke till dig. Det börjar bli dags för dig att bli mer synlig, men idag är inte rätt dag att göra något större väsen av dig.


Veckohoroskop - vecka 40

Under en stor del av veckan gör du vad du kan för att hålla låg profil och undvika att dras in i konflikter. Icke desto mindre har du säkert rådbråkat din hjärna för dig själv för att nå fram till svaret på frågan om vad som är rätt och vad som är fel, och det enda du har kunnat vara säker på är att det inte är du som bestämmer. Allt detta ändras lagom till helgen, när du äntligen kan börja hävda din egen vilja igen. Nu vänds rollerna tvärt, och under de närmaste månaderna hamnar du i en betydande styrkeposition. Nära och kära som är beroende av dig är glada över att du äntligen återupptäcker din styrka, och de kommer att stödja dig villkorslöst. Partnerskap kan cementeras vid denna tid.


Månadshoroskop - oktober 2008

En kraftfull transformation äger rum i början av oktober, för när Mars rör sig in i ditt tecken den 4:e, känner du att du åter kan kontrollera händelseutvecklingen. Där du förut kände dig svag känner upplever du nu en förnyad styrka. Där du under en längre tid helst hållit dig lite i skymundan är du nu mer benägen att träda fram i rampljuset. Där du tidigare behövt rätta dig efter andra behöver du inte längre kompromissa. En cykel på två år tar nu sin början, som handlar om att få till stånd det du vill, så det du bestämmer dig för att göra vid denna tid kommer du också så småningom att uppnå.

Partners blir lätt beroende av dig just nu, och upplever sannolikt att de inte har något annat val än att följa dig dit du väljer att gå. Med den förnyade styrka du upplever kan du tendera att vara dominerande och kompromisslös, men om du missbrukar din styrkeposition kommer du att alienera dem du älskar. Partners kommer att kräva större svängrum mot slutet av månaden.

Befinner du dig i något slags studiesituation kan du göra mycket stora framsteg under månaden, särskilt om du får tillfälle att arbeta nära en lärare eller annan etablerad figur för att föra fram ett kraftfullt budskap. Även socialt kan du få ett stort inflytande om du är beredd att agera beslutsamt och med långsiktiga mål i sikte. Kreativa kommunikationsprojekt är särskilt gynnade. Det är när du motiveras av något slags kall som du gör djupast intryck på andra - för då låter du ingenting avleda dig från det slutliga målet, och inflytelserika personer gör vad de kan för att hjälpa dig.


RSS 2.0