-4

Måste ju skryta lite ;) men det är 4 kg mindre nu.. jag äter middag o vissa dagar äter jag hela dagen för jag är bara såååå less dessa soppor *s* Jag är mer än nöjd :)

Men nu kom sonen från skolan.. vilket innebär läxor.. o jag ska sitta där som stöd =/ vissa dagar skulle jag önska jag hade ett barn som snällt satt o gjorde sin läxa utan att jag som elaka mamman satt bredvid...

Dag nummer tre!

Idag har jag haft ett enormt sug efter (hör o häpna) hårdbröd m ost på.. inte bra alls... trodde jag skulle va sugen på godsaker men ICKE! så allt sånt hade jag plockat bort för att inte fresta mig själv *s* men hallå.. hårdbröd?!!?

Igår hade jag Kicki på besök :) alltid lika tevligt! Jag bjöd på fika o tog mig en bulle o kaka o sen återgick jag till sopporna, o det gick bara fint det :) men dagen idag skulle jag kunna göra vad som helst bara för lite att tugga på hehe... Tackolov för tuggummi!!

I ett telsamtal igår (läs i alla) så försökte M reta mig med allt han va sugen på att äta själv *s* funkade inge bra då... tur han inte testat idag haha... Men trots att jag är sugen på lite allt möjligt så måste jag säga att mitt humör har varit rätt bra hittills :)

Men nu ska jag ta mig en stoooor varm kopp te så jag får upp lite värme i kroppen igen hihihi..


RSS 2.0