Mitt horoskop

Läste detta idag... o det gäller alla skorpioner :D


Dagshoroskop - onsdag 1 oktober

Månen i ditt tecken gör att folk lägger märke till dig. Det börjar bli dags för dig att bli mer synlig, men idag är inte rätt dag att göra något större väsen av dig.


Veckohoroskop - vecka 40

Under en stor del av veckan gör du vad du kan för att hålla låg profil och undvika att dras in i konflikter. Icke desto mindre har du säkert rådbråkat din hjärna för dig själv för att nå fram till svaret på frågan om vad som är rätt och vad som är fel, och det enda du har kunnat vara säker på är att det inte är du som bestämmer. Allt detta ändras lagom till helgen, när du äntligen kan börja hävda din egen vilja igen. Nu vänds rollerna tvärt, och under de närmaste månaderna hamnar du i en betydande styrkeposition. Nära och kära som är beroende av dig är glada över att du äntligen återupptäcker din styrka, och de kommer att stödja dig villkorslöst. Partnerskap kan cementeras vid denna tid.


Månadshoroskop - oktober 2008

En kraftfull transformation äger rum i början av oktober, för när Mars rör sig in i ditt tecken den 4:e, känner du att du åter kan kontrollera händelseutvecklingen. Där du förut kände dig svag känner upplever du nu en förnyad styrka. Där du under en längre tid helst hållit dig lite i skymundan är du nu mer benägen att träda fram i rampljuset. Där du tidigare behövt rätta dig efter andra behöver du inte längre kompromissa. En cykel på två år tar nu sin början, som handlar om att få till stånd det du vill, så det du bestämmer dig för att göra vid denna tid kommer du också så småningom att uppnå.

Partners blir lätt beroende av dig just nu, och upplever sannolikt att de inte har något annat val än att följa dig dit du väljer att gå. Med den förnyade styrka du upplever kan du tendera att vara dominerande och kompromisslös, men om du missbrukar din styrkeposition kommer du att alienera dem du älskar. Partners kommer att kräva större svängrum mot slutet av månaden.

Befinner du dig i något slags studiesituation kan du göra mycket stora framsteg under månaden, särskilt om du får tillfälle att arbeta nära en lärare eller annan etablerad figur för att föra fram ett kraftfullt budskap. Även socialt kan du få ett stort inflytande om du är beredd att agera beslutsamt och med långsiktiga mål i sikte. Kreativa kommunikationsprojekt är särskilt gynnade. Det är när du motiveras av något slags kall som du gör djupast intryck på andra - för då låter du ingenting avleda dig från det slutliga målet, och inflytelserika personer gör vad de kan för att hjälpa dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0